Tuesday, June 28, 2011

Change prt2

Πρέπει να καταλάβουμε κάτι και (για να πούμε ΟΛΗ την αλήθεια), εγώ πρώτος-πρώτος.

Δεν μπορείς και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να προσπαθείς να αλλάξεις κάποιον.

Ξεκινάς και γνωρίζεις έναν άνθρωπος που είναι "κάπως". Ξύπνα και κατάλαβε ότι δεν σου έδωσε κανείς το χρίσμα να μπορείς αυτοβούλως, να τον κανείς "αλλιώς" επειδή θα σε βόλευε και θα μπορούσες να λειτουργήσεις καλύτερα ΕΣΥ.

Οι εγωισμοί, όπως έχω πει στο παρελθόν μέσα από αυτές τις γραμμές (άρθρο: Egoism 2011), το 2011 και πέρα, δεν έχουν χώρο και δεν πρέπει να εξαπλώνουν τέτοιου είδους πλοκάμια.

Εάν είσαι λοιπόν, σε μια κατάσταση, που θα ήθελες να ήταν διαφορετική, (λίγο ή πολύ δεν έχει καμία απολύτως σημασία) μπορείς να κανείς ένα από τα δύο παρακάτω πράγματα:

-Ή δέχεσαι την κατάσταση όπως ΑΚΡΙΒΩΣ είναι (χωρίς εφηβικά ΜΑ και ΜΟΥ)
-Ή δέχεσαι την ζωή σου, χωρίς αυτήν!!

Όλα οι άλλες σκέψεις δεν είναι τίποτα άλλο από κολόνιες δεύτερης κατηγορίας, που δεν κάνουν απολύτως τίποτα.

Εάν το καλοσκεφτείς, οι δυο αυτές επιλογές είναι λειτουργικές. Μπορούν να σου λύσουν κάθε λογής γρίφο που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. (θέλοντας και μη)

Ξανά λέω, εγωισμοί σε αυτά τα πράγματα δεν χωράνε αδέρφια...

(το ακούς Lcfr?)

Με αγάπη,
Ο προαναφερθείς δαίμονας.

10 comments:

Anonymous said...

το ακούς LCFR??????

Lcfr said...

Κάνω ότι μπορώ... (μάλλον...)

-L.

Anonymous said...

μάλλον..............

Lcfr said...

Δεν μασάω με τις τελείες σου...
Δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά ΜΑΛΛΟΝ κάτι ξέρεις.

-L.

Anonymous said...

μπααα,τίποτα δεν ξέρω!

Lcfr said...

Τότε είμαστε μια χαρά.

-L.

Anonymous said...

Όταν μπαίνεις σε μια"κατάσταση" πάει να πει ότι το θες.Και η άλλη πλευρά.
Σωστά μέρχι εδώ;
Όπως έχω πει και σε προηγούμενο σχόλιο,όλα τα θέλω μας έχουν και ένα κόστος.Για άλλους μεγάλο,για άλλους μικρό,για άλλους σχεδόν μηδενικό.Όταν θέλεις να βάλεις έναν καινούργιο άνθρωπο στη ζωή σου κ θέλεις να παραμείνει θα πρέπει(κόστος)να προσαρμόσεις κάποιες συνήθειες,πράγματα,στοιχία του χαρακτήρα σου κ θέλω στα αντίστοιχα του άλλου.Κάποια πράγματα
που θα κάνουν καλύτερη την κατάσταση χώρις να αλλάξουν τον
χαρακτήρα κ την προσωπικότητα σου.Μην ξεχνάμε ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες,έχουμε διαφορετικές συνήθειες κτλ κτλ...

Όλα όμως είναι θέμα θέλησης!

Όταν πραγματικά θέλεις αυτόν τον ανθρωπο το κάνεις χωρίς να το σκέφτεσαι.Όταν δεν το θες αρχίζουν οι προβληματισμο κ η δήθεν καταπίεση.Κανένας δεν αλλάζει κανέναν απλά βελτιώνει κάποια πράγματα για να γίνει καλύτερη η όποια κατάσταση.Και πάλι ανάλογα με το πόσο θέλει να γίνει καλύτερη μια κατάσταση.

p.s ούτε έγω γνωρίζω κάτι.Ταπεινή μου άποψη
απλά!

Lcfr said...

Yup,
Μάλλον θα κόψω τα ανώνυμα σχόλια...

-L.

Anonymous said...

γιατι θα κόψεις τα ανώνυμα σχόλια;;

Anonymous said...

Μιάς που δεν είμαι totaly nameless...θα έλεγα πως μία χαρά το έθιξε το θέμα-ζήτημα ο writer μας,εξίσου μία χαρά τα είπατε κι εσείς!Κακά τα ψέματα,όταν είσαι στο πικ του ενθουσιασμού σου,με θέληση και τρελλή διάθεση να βάλεις στη ζώη σου έναν άνθρωπο όλα σου φαίνονται υπέροχα!Γεμάτος πάθος,θετική σκέψη κτλ...δεν σε πειράζει ΤΙΠΟΤΑ!Μετά...όμως έρχεται η στιγμή της αλήθειας...μετά όταν το περιτύλιγμα έχει για τα καλά αφαιρεθεί κι όλα έχουν πάρει ρεαλιστικούς ρυθμούς εκεί ξεκινάει το όλον θέμα!Η αλήθεια τολμώ να πώ είναι μία..για όσο έναν άνθρωπο στη ζώη σου τον θαυμάζεις,τον γούσταρεις,η χημεία υπάρχει και και και ... ε! ΔΕΝ σε ενοχλέι τίποτα,δεν αλλάζεις τιποτα!Και μέρα με τη μέρα βρίσκεις όμορφους ,αβίαστους μηχανισμούς να το εξελίσεις και να το χαίρεσαι όπως ήρθε για όσο το έχεις ετσι ακριβώς όπως το έχεις...αλλιώς...
Buonanotte...
C.