Thursday, June 23, 2011

Hit And Run

Τελικά την έμπνευση, μπορείς να την βρεις εκεί που πραγματικά δεν περιμένεις. Στην προκειμένη περίπτωση, ένα χθεσινό σχόλιό σας, με έκανε να σκεφτώ τους Hit & Runners.

Για τους αδαείς φίλους μου, θα πρέπει να πω, πως ο Hit & Run άνθρωπος, είναι αυτός που, "χτυπάει" και φεύγει. Και όταν γράφω "χτυπάει", εννοώ πως ταράζει τα νερά του αλλού με κάποιον τρόπο (μήνυμα, τηλεφώνημα κτλ) και αμέσως μετά να εξαφανίζεται.

Μην γελιέστε.
Όσοι το κάνουν αυτό, το κάνουν μιας και κάποιοι άλλοι τους δίνουν το περιθώριο και τον αέρα να το κάνουν. Βλέπουν λοιπόν, πως αυτό "περνάει" με τα "θύματα" τσιμπάνε κάθε φορά και συνεχίζουν ξανά και ξανά, χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις.

Επειδή, λοιπόν, το έχω κάνει στο παρελθόν (και δεν είμαι από τους ντροπαλούς που δεν θα το παραδεχθούν για να είναι αρεστοί) μπορώ να σας πω, πως οι λόγοι είναι πολλοί που ένας άνθρωπος μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία. Ο σημαντικότερος όλων, όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε, είναι η επιβεβαίωση. Το να δεις, εάν μπορείς να έχεις τον άλλον "απίκο" (που λένε) ακόμα και μετά το πέρας της (όποιας) σχέσης.

Εδώ και αρκετό καιρό, όλο αυτό το θέμα το κοιτάζω εντελώς ανάποδα. Πρέπει να σας πω, πως ΔΕΝ είναι και το καλύτερο και πιο έντιμο πράγμα, που μπορείς να κανείς στον απέναντι.

Ναι-ναι.

Παραδέχομαι πως η γεύση που έχεις στο στόμα σου, την στιγμή της επιβεβαίωσης, είναι νεκταρική, αλλά καλό είναι να σκέφτεσαι και τον άλλον. Να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί πως ίσως αυτός, να έχει κάνει κόπο για να βάλει μερικά πράγματα πίσω του για να μπορέσει να κοιτάξει μπροστά και ΕΣΥ με ένα απλό μήνυμα που δεν σου στοιχίζει τίποτα (ίσως μερικά λεπτά του ευρώ), τα κανείς όλα σκόνη στον αέρα και του αφήνεις φεύγοντας μια ζωή μπουρδέλο (με συγχωρείτε για τα γαλλικά μου)

Εκτός και εάν είσαι μάγκας και οι επιταγές που υπογράφεις, μπορούν να εξαργυρωθούν με πράξεις.

Εάν ναι, τότε σου βγάζω το καπέλο.
Εάν όμως όχι, δεν λέει αδερφέ...
Σταματά, γιατί κανείς κακό.

-Lcfr.
P.S. Δεν θέλω να ξεχνάτε πως "Hit and Run" άνθρωποι, είναι και αυτοί που "εκμεταλλεύονται" σεξουαλικά κάποιον και την επόμενη ημέρα, "μην τον είδατε τον Παναή". (κάποια στιγμή θα το αγγίξω και αυτό το θέμα)

9 comments:

Anonymous said...

kamia fora, aftos poy fevgei (o hit & runner) tha exei tous logous tou gia na to kanei!isos na efthinetai k aftos pou menei piso, o opoios me ton tropo isos na "ediokse" ton hit & runner

Lcfr said...

Greeklish again?

Lcfr said...

Other than that, πολυ σωστό σχόλιο.
Πολλές φορές ο αποδέκτης του "hit&runnerισμου" είναι η αιτία ύπαρξης του.

Ιδιαίτερα πετυχημένο σχόλιο, για άλλη μια φορά.

-Lcfr.

Anonymous said...

αρα....δεν φταιει μονο ο "hit & runner" ας μην θεωρουμε αυτον τον κακο της υποθεσης...................

Lcfr said...

Σωστά σωστά.
Το αιώνιο ερώτημα απλώνει, λοιπόν, τα πλωκάμια του.

Εάν ο hit & runner δεν θέλει να είναι hit & runner και εάν το "θύμα" δεν θέλει πλέον, να είναι το "θύμα" αλλα κάτι περισσότερο...
Τι γίνεται;

Μάλλον χωρίς το "τι".
ΓΙΝΕΤΑΙ;

-L.

Anonymous said...

εαν το θυμα αποφασισει να μετατραπει σε hit & runner...τοτε δυστυχως θα ξεσπαει πολλα απωθημενα....

Lcfr said...

Μπορει όμως το "θύμα" να θέλει απλά να ειναι casual (και όχι random)

First, and only choice.

Τότε αρχίζουν τα δύσκολα ε;
Τότε ΌΛΕΣ οι κουβέντες και οι κινήσεις, κρίνονται.

-L.

Anonymous said...

είπαμε όχι πια greeklish..... δεν υπάρχει τέτοιος τύπος, μην μπερδεύεσαι, είναι μεγάλη η απόσταση...
για να γίνεις casual (και όχι random) χρειάζεσαι, τις μεγάλες πράξεις, να κυνηγήσεις αυτό που έφυγε, με πάθος και ανάγκη... κ ο hit & runner μπορεί να μην το επέλεξε αυτό... και απλά, μπορεί να ήσουν κ εσύ για αυτόν hit & runner... μήπως ήσουν???

Lcfr said...

Επειδή ρωτάς directly εμένα, θα σου απαντήσω.

Έχω υπάρξει hit & runner στο παρελθόν.
Αρκετές φορές και σε διαφορετικές περιπτώσεις.

Έχω σταματήσει και έναν χρόνο και κάτι.
Δεν λέει...
Το αντίθετο του hit & run είναι το here 2 stay.

Απλά λέω...
-L.