Wednesday, June 29, 2011

Surprise!!

Υπάρχει κάποιος ανάμεσά σας, που δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις?

(ο φίλος, στα πίσω-πίσω καθίσματα, που σήκωσε το χέρι του, παρακαλείτε να παραιτηθεί από την ζωή αμέσως!)

Εκπλήξεις, κάνω συχνά-πυκνά (εκεί που αξίζει και θέλω), χωρίς φυσικά να προδίδω τις προθέσεις μου με ερασιτεχνικές κινήσεις (hints, υπονοούμενα κτλ) και μου αρέσουν ιδιαίτερα, αφού δίνουν έναν εντελώς διαφορετικό τόνο στην εκάστοτε "σχέση". Είτε είναι φιλική είτε είναι ερωτική. Την σπρώχνει μπροστά με απρόσμενα θετικές εξελίξεις.

Όμως, ρωτάω...
Οι εκπλήξεις πρέπει ΠΑΝΤΑ να περιέχουν κάποιο υλικό αγαθό για να φτουρήσουν;

Θα είμαι ρηχός εάν πως πως τα υλικά αγαθά, οποίας αξίας και να είναι, δίνουν ένα έξτρα σπρώξιμο; Ρηχός ξε-ρηχός, είναι η αλήθεια. Όχι ότι μια έκπληξη, μιας παρουσίας ή ενός θετικού μηνύματος δεν είναι κάτι υπέροχο, αλλά...

...θα πάρουμε για παράδειγμα εμένα, που πριν αρκετά χρόνια πίσω, είχα πάει κάτω από το σπίτι της τότε κοπέλας που ήθελα (δακρύβρεχτη ιστορία, μην ρωτάτε), την πήρα τηλέφωνο και της είπα:
"....ο Γιάννης σε περιμένει από κάτω..."

Τρομαγμένη η ξανθιά κοπελίτσα, κατέβηκε διστακτικά στην είσοδο του σπιτιού της, για να καταλάβει ότι ο "Γιάννης" που είχα αναφέρει, δεν ήταν τίποτα άλλο από το καινούργιο cd του Γιάννη Σαββιδάκη που ήξερα καλά, πως λάτρευε. Το είχα αφήσει και είχα φύγει... (για να πω την αλήθεια, είχα κρυφτεί σαν άλλος Ninja, στον δίπλα κήπο για να απολαύσω την αντίδρασή της)

Φυσικά την συγκεκριμένη κοπέλα δεν την κέρδισα ποτέ, αλλά η ικανοποίηση της έκπληξης άξιζε! Όχι μόνο τα χρήματα για το cd, (έλεος) αλλά και όλα τα υπόλοιπα που έπρεπε να περάσω για να "οργανώσω" το σκηνικό εκείνο.

Bottom Line:
Οι εκπλήξεις βοηθάνε.
Δεν εγγυώνται απαραίτητα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά βοηθάνε.
Το πιστεύω..

Συμβουλή:
Εάν έχετε σκοπό να κάνετε τέτοιου είδους εκπλήξεις, φροντίστε να μην τρομάξετε τον αποδεκτή και να τις κάνετε ΜΟΝΟ εάν είσαστε αφοσιωμένος 100%.

Go nuts και σας υποστηρίζω ένθερμα.
(ακόμα και σε εσένα φίλε μου, που είπες πως δεν σου αρέσουν οι εκπλήξεις... :) )

-Lcfr.
Ps. Α, και κάτι τελευταίο πριν φύγω... Θέλει ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή το θέμα αυτό, μιας και πολλές φορές, στήνοντας το σκηνικό της έκπληξης, μπορεί να βρεθείτε εσείς μπροστά σε άλλου είδους εκπλήξεις! Και να είναι καλές είναι μια χαρά... Εάν είναι κακές... Ζήτω που καήκαμε...

3 comments:

Anonymous said...

Όλα ωραία, όλα καλά, αλλά εγώ θα ήθελα να σταθώ μόνο σε μια σου φράση, την οποία βρίσκω άκυρη: σε όποιον δεν αρέσουν οι εκπλήξεις να παραιτηθεί απ' τη ζωή! Να υποθέσω ότι χρησιμοποίησες την συγκεκριμένη φράση χάριν αστεϊσμού, αλλά ήταν λίγο ατυχής! Δεν πρέπει να παραιτούμαστε απ' τη ζωή για τίποτα και για κανέναν!!!Ούτε και για αστείο!!!!!

Lcfr said...

Προφανώς, για να μπαίνεις στην διαδικασία, να γράφεις για το αστείο του άρθρου θα πει:

-δεν με διαβάζεις συχνά.
-χάνεις την ουσία
Και το σημαντικότερο.::

ΔΕΝ
ΜΕ
ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
ΣΥΧΝΑ.

-L.

Anonymous said...

Δεν σχολίασα το "αστείο" του 'αρθρου! Σχολίασα μια φράση που έγραψες,η οποία, προσωπικά δεν μου άρεσε: "σε όποιον δεν αρέσουν οι εκπλήξεις, να παραιτηθεί απ' τη ζωή". Υπέθεσα λοιπόν΄, ότι φυσικά δεν το εννοείς αυτό και πως το έγραψε για "αστείο". Και ξαναλέω: δεν παραιτούμαστε απ' τη ζωή για τίποτα και για κανέναν!!! Ελπίζω να κατάλαβες τί ακριβώς ήθελα να σχολιάσω.

Υ.Γ.: Σε διαβάζω αρκετά συχνά. Μ' αρέσουν αυτά που γράφεις αλλά συνήθως "πιάνομαι" απ' τις λεπτομέρειες και μ' αρέσει να λέω την άποψή μου όταν κάτι δεν μου "χτυπάει" καλά. :)