Monday, May 2, 2011

Choices

Τον τελευταίο καιρό, συνειδητοποιώ πως μερικά πράγματα, συμβαίνουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Όταν γίνει κάτι τέτοιο, δυστυχώς δεν έχεις κανέναν, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ έλεγχο πάνω τους και το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να απολαύσεις την διαδρομή, μέχρι να εντοπίσεις τι πραγματικά θέλεις...

Μέχρι να "κάτσει η σκόνη" που έχουν δημιουργήσει οι μεγάλες και ξαφνικές αλλαγές, δεν μπορείς να καταλάβεις τι θέλεις να ζήσεις, κάτω από ποιες συνθήκες και ας μην κρυβόμαστε, με ποιον θες να τις ζήσεις..

Μέχρι να έρθει η στιγμή εκείνη, το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να περιμένεις. Αμέσως μετά, θα μπορέσεις να κατασταλάξεις και να κάνεις εύκολα και αβίαστα τις επιλογές σου. Απέναντι σε έναν καθαρό καθρέφτη, που είναι αναγκασμένος να σου πει την αλήθεια.

Όποια και να είναι αυτή. Απογοητευτική για κάποιους, θετική για κάποιους άλλους. Παρόλα αυτά, θα είναι η αλήθεια.

Οι επιλογές αυτές μπορεί να κρίνουν τα ΠΑΝΤΑ. Για αυτόν τον λόγο, εκείνη ΑΚΡΙΒΩΣ την στιγμή πρέπει να δείξεις χαρακτήρα και ανθρώπινη ποιότητα, για να μπορέσεις να επιλέξεις σωστά. Να επιλέξεις με τους σωστούς γνώμονες και τα υπόλοιπα μαθηματικά όργανα που έχεις στην φαρέτρα σου.

Άλλωστε πιστεύω (ο γραφικός και σκεπτικιστής Δαίμων) πως αυτός ο "κάποιος", που μας χαρίζει την ζωή, δίνει μαζί και έναν λεμονοστύφτη για συγκεκριμένους λόγους.

"Στύψε την ζωή" είπε, "και βρες τρόπους να κρατάς στα χείλη σου τον πιο γλυκό χυμό. Η ζωή, είναι πολύ μικρή για πίκρες και προβληματισμούς για απλά πράγματα..."

...κράτα τον γλυκό χυμό...
...και επέλεξε σωστά...

-Lcfr.

11 comments:

λινι said...

Διάλεξε..περίμενε..και απόλαυσε!!! Μου αρέσει!!!

Lcfr said...

Χαίρομαι... :)

-L.
Ps. Κάπως "χιτλερικό" έτσι όπως το λες εσύ, αλλά οκ... :)

Anonymous said...

Ωραιο αρθρο..Μαλλον ειναι και η απαντηση σε πολλα!

ps.Ωπα!Heil....!
Αποκομισαμε και κατι..δεν πηγε στραφι!!!Τα credits??Οπως αρμοζει/ταιριαζει ;)

Lcfr said...

Sorry, αλλά προσπαθώ να βγάλω νόημα από το σχόλιό σου, αλλά γιοκ...

Sooo sorry... :/

-L.

Anonymous said...

It's okay!!!!!Relaaaaaaaax :)

Anonymous said...

Μπλιαχχχχχχχ.....

Anonymous said...

Λεωφορειο η ζωη! θα ηταν ενας ωραιος τιτλος σε ενα εργο που ολοι το παιζουμε ανεξαρτητα απο την διανομη των ρολων.!Εργο που η αληθεια και το ψεμα εχουν την ταση να μπερδευονται και οι ψυχες των ανθρωπων να σμιλευονται με τον καιρο.Γνωριζονται,σπρωχνονται για μια θεση.Ποσο αυτο θα κρατησει?ισως για παντα ισως μεχρι την επομενη σταση.Εκει που αλλοι θα κατεβουν και θα μπουνε σε αλλη φαση...και αλλοι θα συνεχισουν την διαδρομη μηπως και βρουν καποιο γνωστο να τους πει καποιο νεο η να τους θυμισει τα παλια..η απλα συνεχιζουν ως την επομενη σταση...Απλα πραγματα λοιπον! Ενα λεωφορειο η ζωη..

Anonymous said...

λεωφορείο και εμετός...
μα τι γράφετε ρε παληκάρια????
έλεος πια με αυτά τα μπλογκ που ο καθένας γράφει ότι του γουστάρει.
ΕΜΕΤΟΣ

Anonymous said...

πολύ ωραίο άρθρο... keep up the good work... :)
soulfullness... may the creative force be with you...

Anonymous said...

ego exo na po ena pragma my friend. oli exoume gnomi, alla, mh mas ta prizeis me akires skepseis k akura sunexeia. eisai aploikos, mexri aidias k auta ta grafei k o gios mou pou einai deka. alla, oti dinetai vhma se olous na grafoun einai kako. etsi pisteuo. alla.epidi exo diavasei k alla sou nomizw pws einai san na pigaineis na miliseis ston psuxiatro. mipos, 8a se voh8age ligi 8erapia?
giorgos sim.

Lcfr said...

Αλήθεια τώρα...

Τα blogs λειτουργούν σαν την τηλεόραση.
Δεν σου αρέσει ένα πρόγραμμα σε ένα κανάλι, ΤΣΟΥΚ, πατάς το κουμπάκι και αλλάζεις κανάλι.
Δεν σου αρέσει ένα blog, ΤΣΟΥΚ πατάς το "Χ" κουμπάκι και δεν ξαναμπαίνεις.

Απλά και ξεκάθαρα.
Δεν χρειάζεται να το εξηγήσω περισσότερο, έτσι?

Spread the Love.
-Lcfr.