Monday, May 16, 2011

Fascinating Life

Από κάτι τέτοια Σαββατοκύριακα μπορείς να αξιολογήσεις την ποιότητα της ζωής που κουβαλάς στο καλό σου παντελόνι. Πόσο σου αρέσει, πόσο σε ικανοποιεί και στην τελική πόσο θες να την συνεχίσεις σε αυτό το μοτίβο. Την αξιολογείς με όποια ικανότητα σου έχει δώσει ο Μεγαλοδύναμος (αναφέρομαι στο εξωγήινο ον που μας έπλασε) και σχεδιάζεις το επόμενο βήμα ανάλογα με την σπίθα που κρύβεις μέσα σου.

Ανάλογα με την ζεστασιά και την σιγουριά που σου παρέχουν τα γεγονότα που έζησες μέσα σε λίγες αλλά έντονες ώρες. Στην προκειμένη περίπτωση, μέσα σε 72 αφηνιασμένες ώρες κατάφερα να χωρέσω:

Ανατροπές, απογοητεύσεις, αλλαγές, emails, ανολοκλήρωτα άρθρα, πολύ μουσική, Μετρο, sms, τηλεφωνήματα, ερωτήσεις, απαιτήσεις, εξομολογήσεις, απαντήσεις, κλειστές και ανοιχτές πόρτες, αλλεργίες, παγωτό μηχανής, κίνηση στους δρόμους, προσκλητήρια γάμου, αποφάσεις, τσακωμοί, Random κοπέλα στο Μετρο να μου κλείνει το μάτι, αδιαφορία, υποσχέσεις, ένα εκπληκτικό live στον Σταυρό του Νότου, έναν κολλητό να διεκδικεί με περγαμηνές τον μήνα Μάιο, το λιμάνι της Ραφήνας και (φυσικά) το τραγούδι με όνομα: "Isabella" να παίζει στο repeat του Mac.

Fascinating but kinda ινκομπλίτ life...
Lucky or not, its μάιν.

Dream My Dreams.
Non Serviam.

-Lcfr.
Ps.
And if I were a prostitute you most likely couldn't afford me...

2 comments:

Anonymous said...

You deserve worse...

Lcfr said...

Να 'σαι καλά.

-L.