Monday, May 9, 2011

Trust Issues p2

Είχα γράψει παλιότερα για τα trust issues που έχει η αφεντιά μου (link). Επειδή τις τελευταίες ημέρες καταλαβαίνω ότι πλέον είναι πιθανό να τα έχω στον υπερθετικό βαθμό, λέω να ΞΑΝΑ απασχολήσω τις λέξεις μου, σε αυτό το θέμα. (εάν μου το επιτρέπετε φυσικά)

Σας μιλάω από καρδιάς, το να μην μπορείς να εμπιστευτείς συγκεκριμένους (προσοχή στην λέξη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ) ανθρώπους γύρω σου, την στιγμή που το λαχταράς όσο τίποτα άλλο, είναι από τις χειρότερες κατάρες που μπορεί να σου τύχουν.

Όχι γιατί δεν περνάς καλά...
Όχι δεν είναι αυτό, μιας και μπορείς να περνάς εξαιρετικά με έναν άνθρωπο που δεν εμπιστεύεσαι. Το δύσκολο και μερικές φορές ακατόρθωτο, είναι να μπορέσεις να δημιουργήσεις κάτι παραπάνω από το απλά "περνάω καλά". Αυτό το κάτι παραπάνω που θα σε κάνει να μεγαλουργήσεις και να χτίσεις συναισθήματα και κόμπους που δύσκολα σπάνε.

Καλά καταλάβατε. Μιλάω για το περιβόητο "Next step" που πολλοί φοβούνται, άλλοι επιδιώκουν και άλλοι δύσκολα καταφέρνουν όσο και να προσπαθούν..

Εάν έχεις φτάσει στο σημείο να θέλεις και να νιώθεις πως δεν μπορείς, τότε έχεις πρόβλημα. Πρόβλημα που εάν δεν σε βοηθήσει ο απέναντι να λύσεις, θα μπει για τα καλά στην κατηγορία: "άλυτα προβλήματα 2011" και αναγκαστικά θα περιμένεις την έκδοση του 2012 για να ψάξεις στις πίσω-πίσω σελίδες, μπας και υπάρχει εκεί η λύση.

Και σας διαβεβαιώ, δύσκολα θα βρεις ανθρώπους που να θέλουν και πάνω από όλα να έχουν το κουράγιο, να σε κάνουν να "ξεκλειδώσεις". Καταλαβαίνω απόλυτα ότι οι περισσότεροι δεν μπλέκουν σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις και ίσως να έκανα και εγώ το ίδιο στην θέση τους. Άλλωστε δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου, να λούζεσαι τα προβλήματα που έχει κληρονομήσει ο άλλος από το παρελθόν του...

Why even bother δηλαδή...

Δυστυχώς, προσωπικά είμαι ο Δήμαρχος της αντίπερα όχθης. Κρατάω τα κλειδιά στην τσέπη μου, αλλά παραμένω κλειδωμένος εδώ και χρόνια τώρα.

And -not so- proud of it.

Κοίταξα στο "Κ" στον χρυσό οδηγό, αλλά δεν βρήκα κάποιον ειδικευόμενο πάνω στο θέμα μου. Τέτοιες κλειδαριές, μάλλον, θέλουν δραστικότερα μέτρα, από αυτά που μπορεί να προσφέρει ένας random κλειδαράς με πολλά 7αρια στο τηλέφωνό του...

Lobotomy anyone?

-Lcfr.
Ps. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς, μπορεί να "χαλαστείτε" από αυτά που γράφω σήμερα. Έχω μάθει όμως να μην κρύβομαι και να μην φοβάμαι μήπως με κακο-χαρακτηρίσει ο κόσμος γύρω μου. Τσαλακώνω και εκθέτω τον εαυτό μου μιας και ότι γράφω, το γράφω για να το βγάλω από μέσα μου και όχι μόνο για να έχετε να διαβάζετε κάτι εσείς. Για να μην ξεχνιόμαστε:

"
ἆρον ἆρον, σταύρωσον αὐτὸν"

4 comments:

Anonymous said...

Γι'αυτο ειναι καλο ορισμενες φορες να υπαρχουν και αντικλειδια εστω και καλααααα κρυμμενα..Κι οποιος ψαξει να τα βρει προφανως θελει πραγματικα και θα σε βοηθησει στο ''ξεκλειδωμα''...Πηγαινε βγαλε ενα αντικλειδι λοιπον :)

Anonymous said...

.....που ειναι κρυμμενο το κλειδι που ξεκλειδωνει λεξεις? κι αποψε πως θ'αντεξεις μ'ολα τα πρεπει και τα μη?!............

Anonymous said...

Το θέμα είναι τι προτιμάς..Να ζείς ή απλά να επιβιώνεις? Αν θές να ΖΕΙΣ θα πρέπει να ξεκλειδωθείς (ανεξαρτήτου κόστους) αλλίως μπορείς απλά να επιβιώνεις και να νομίζεις οτι ζείς.. δικό σου το κλειδί, δική σου και η επιλογή...
Όλοι μας έχουμε παρελθόν, αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να τ αφήσουμε να μας κυριεύσει και να μας στερήσει το τώρα..
You can't touch the river twice! (μην το ξεχνάς) ΝεΝα

Anonymous said...

Κρατάω τα κλειδιά στην τσέπι μου ,αλλά παραμένω κλειδωμένος εδώ και χρόνια τώρα.

Αρνούμε να πιστέψω ό,τι δεν βρέθηκε ουτε ένας αξιόλογος άνθρωπος στην ζωη που να ήταν πολύ κοντά στο να σε ξεκλειδώσει.Ξέρεις όμως τι πιστεύω:
Με έναν μαγικό τρόπο τα μετέφερες σε άλλή τσέπι.Ίσως απο φόβο.Μιας και η απογοήτευση απο έναν άνθρωπο που προσπάθησε πολύ να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας είναι μεγαλύτερη.Ίσως επειδή οι δοκιμασίες σου να κούρασαν και να άδειασαν την απέναντη.
Με αποτέλεσμα να μην φτάσει ποτέ να σε ξεκλειδώσει.
Πιστεύω ότι οι σχέσεις είναι σαν τον κύπο.Θέλουν φροντίδα κ περιποίηση κ από τις δύο πλευρές για να ανθύσουν κ να μας μαγεύουν.
Είναι άδικο να πληρώσει κάποιος τα σπασμένα κάποιου άλλου.Όπως επίσης είναι άδικο να έχεις τον/ην άλλον σε μία ατελείωτη δοκιμασία.Ο χρόνος δοκιμάζει απο μόνος του.
Και να σου πώ και κάτι άλλο.Αναρωτήθηκες πότε εαν στην απέναντη κλείδωσαν κ πέταξαν το κλειδί;
Εάν το να καταφέρει να σε πιστέψει κ να σε ξεκλειδώσει θέλει μεγαλύτερη δύναμη ψυχής;

Εαν οι ατελείωτες δοκιμασιές σου την αδειάσουν κάποια στιγμή;
Και όλα αυτά για να σου αποδείξει τι;
Ότι δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ;
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να στο εγγυηθεί!!!
Με εκτίμηση..
Κάσυ.
P.S είναι επικίνδυνα εδώ για αυτό καλύτερα που φεύγεις.χρόνια προσπαθώ αυτό που χρόνια αποφεύγεις.