Monday, February 28, 2011

Casino Life

Τελικά τα ψέματα, είναι ένα ιδιαίτερα δυνατό και χρήσιμο εργαλείο για τον κόσμο που μπορεί και τα χρησιμοποιεί. Και η αλήθεια είναι πως είσαστε πολλοί που τα χρησιμοποιείτε.. (πανάθεμά σας)

Δυστυχώς όμως, ο άνθρωπος που αναλώνει την ζωή του στα ψέματα, αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσει ότι ζει σε έναν ψεύτικο κόσμο. Και αυτός ο κόσμος, (εάν δεν κάνει κάτι σύντομα), θα γίνει βίωμα που στο επόμενο στάδιο, θα τον κάνει να μην ξεχωρίζει τι είναι πραγματικότητα και τι ψέμα. Τι είναι "θέλω" και τι είναι "πρέπει".

Πόσο θλιβερό μπορεί να είναι αυτό;

Αδέρφια μου, το 99% των πραγμάτων που αντιμετωπίζουμε κατά την διάρκεια της ζωής μας, είναι αποτέλεσμα δικών μας ΚΑΙ ΜΟΝΟ πράξεων. Δεν είναι σωστό να ξεχνάμε ότι την ζωή μας, την ζούμε εμείς, για εμάς. Όχι άλλοι στο πόδι μας..

ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

Σε οποία φάση και να βρίσκεται αυτή η ζωή, σε οποίο σημείο και να την έχουμε φτάσει, σε ότι περίεργα και μπερδεμένα σταυροδρόμια και να βρισκόμαστε, μην ξεχνάμε πως ΠΡΕΠΕΙ να ζούμε, με τις κάρτες που μας έχουν μοιράσει οι πράξεις μας.

Επειδή δεν μου αρέσει ο τζόγος, αλλά μου αρέσουν τα ρίσκα, υποστηρίζω και συμφωνώ πως αρκετές φορές, ο συνδυασμός των καρτών που θα μοιραστούν, δεν είναι πάντα αυτός που θες. Προσέξτε τι λέω: Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ. Ο γύρος όμως επαναλαμβάνεται. Και ο συνδυασμός που τώρα αμφισβητείς, είναι σπάνιο, έως αδύνατο, να ξανά έρθει.

Ρίσκαρε, μέχρι να ρισκάρεις και τις κάλτσες σου.
(όπως μπορείτε να καταλάβετε έχω ένα πάθος με τα γυναικεία καλτσάκια)
ΟΛΗ η ριμάδα η ζωή, κρίνεται στην σπίθα της στιγμής. Στην σπίθα του δευτερολέπτου.
Στις κάρτες που σου μοίρασαν οι πράξεις σου.

Τι λέει ένα τραγουδάκι;
"...κόψε και μοίρασε στα δυο..."

-Lcfr.

No comments: