Wednesday, February 16, 2011

Hair Band

Εάν το καλοσκεφτεί κανείς, ο περίγυρος του κάθε ανθρώπου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μικρό, μαύρο λαστιχάκι για τα μαλλιά, που επειδή δεν έχεις μακριά μαλλιά, το φοράς στο χέρι, μιας και σου θυμίζει κάτι από το παρελθόν ή το κοντινό παρόν σου.

Εάν το λαστιχάκι είναι καινούργιο, θα είναι στενό για το χέρι σου (θα σου κόβει το αίμα, θα σου αφήνει σημάδια κτλ κτλ) Λογικά θα προσπαθήσεις για κάποιο διάστημα να το "ανοίξεις" και να το φέρεις στα μέτρα σου. (για το πόσο καιρό θα προσπαθήσεις, είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα)

Όπως φαντάζομαι να ξέρετε, υπάρχουν λαστιχάκια με εύκολο εσωτερικό λάστιχο, που αλλάζει ανάλογα με την ασκούμενη πίεση αλλά και αυτά που όσο και να τα παλεύεις εξακολουθούν να επανέρχονται στην προηγούμενη κατάστασή τους.

Επειδή το ανθρώπινο είδος (και ο υπογράφων αυτού εδώ του άρθρου) φημίζεται για την ξερoκεφαλιά και την επιμονή του, εάν δεν τα καταφέρουμε με την πρώτη, προσπαθούμε ξανά και ξανά μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι λύσεις όπως σε όλους τους καθημερινούς, απλούς ή σύνθετους γρίφους της ζωής, είναι δυο:

Ή συνεχίζεις να προσπαθείς για κάτι, ή επιλέγεις άλλο λαστιχάκι...
Ή φτιάχνεις ή καταστρέφεις.
Ή μιλάς και αντιμετωπίζεις τις οποίες συνέπειες με το κεφάλι ψηλά και παντελονάτα, ή επιλέγεις την εύκολη και πεπατημένη διέξοδο της άρνησης.

Choose wisely!

Μην ταράζεστε γλυκά μου πλάσματα... Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για απλά λαστιχάκια των μαλλιών, που τα αγοράζεις από το Super Market για 2-3€.

Τι αξία έχει το λαστιχάκι μπροστά σε μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ζωή;
Ιδού η (α)πορ(ε)ία.

-Lcfr "Ο άνθρωπος που ένα απλό και φτηνό λαστιχάκι για τα μαλλιά, το έχει κάνει ζωή ολόκληρη".
Ps. Και τώρα θα σας ζητήσω να καλωσορίσουμε το καινούργιο iPhone 4 που κρατάω στα χεράκια μου αυτήν την στιγμή και γράφω το άρθρο. Το πρώτο άρθρο λοιπόν, αυτού του τηλεφώνου από τα πολλά που ακολουθούν. Σας το υπόσχομαι. Και όταν υπόσχεται κάτι ο διάολας, το κάνει. ΟΤΙ και να γίνει!

No comments: