Thursday, July 21, 2011

Really People??

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τα νεύρα που έχω με τα σχόλια που μερικοί από εσάς τους ανώνυμους, αφήσατε στο χθεσινό Random Question Of The Day. (click εδώ)

Καλό είναι λοιπόν, να θυσιάσω το σημερινό άρθρο, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Μια και καλή.

-ΔΕΝ γράφω για να βρω κοπελίτσα να μου γεμίσει το οποίο κενό (συναισθηματικό ή μη) νιώθω. (δεν ξέρετε ΚΑΝ εάν έχω σοβαρή σχέση. Καινούργια η παλιά)
-ΔΕΝ γράφω για να ζαλίζω με τις λεξούλες μου διάφορες random κορασίδες που αφού τις διαβάσουν να μπορέσω να ασελγήσω με διάφορους αρρωστημένους τρόπους πάνω τους. Γράφω γιατί γουστάρω. Και γράφω γιατί βλέπω ότι γουστάρετε και εσείς (όχι όλοι σας φυσικά, αλλά ένα σημαντικό ποσοστό)
-ΔΕΝ θα έφτανα ΠΟΤΕ στο σημείο να ψάξω μέσα από αυτόν εδώ τον χώρο, κοπέλα. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!! Το θεωρώ αδιανόητο και μόνο που το σκέφτομαι.
-ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, που ΕΣΤΩ και ένας από εσάς τους αναγνώστες πίστεψε κάτι τέτοιο. (ή έστω το υπονόησε για δικούς του λόγους)
-ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ πραγματικά.

Εχθές έφτασα σε σημείο, να σκέφτομαι πως ίσως είναι καλύτερα να πάει στο διάολο και το μεράκι μου να γράφω, μαζί η όλη "παρέα" που πλέον έχουμε εδώ.

Είμαι τόσο χαλασμένος με όλο αυτό, που δεν ξέρω τι θα κάνω από εδώ και πέρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον του hephasto.blogspot.com φαντάζει σκούρο.
Ίσως αυτές εδώ οι λέξεις, να είναι και οι τελευταίες.

-Lcfr.

18 comments:

Anonymous said...

Olo malakies eisai re psti mou.
Exeis katalavei pws to blog sou to diavazoume mono kai mono gia na doume tin kainourgia sou mpourdologia?
ante na iparxon 10 atoma TO POLI pou na simfwnoun me tis pipes pou grafeis.
no shit.
Stamata na grafeis aurio,de tha lipseis se kanenan.
Ante to poli poli 1-2 na sou poun "krima..." gia na mi niwseis entelws asxima

Anonymous said...

Οχιιιιιιιιιιιι

Anonymous said...

swpa re pou sou aresoun auta pou grafei o limokontoros

Anonymous said...

opoios kai an einai o logos pou grafeis please stamata

Anonymous said...

Πραγματικά έλεος.Τι είναι αυτά που γράφετε;Είναι δυνατόν να θεωρείτε μπούρδα αυτό το μπλογκ κ να διαβάζετε κ να αφήνετε τα σχόλια σας καθημερινά;Τόσο άδεια είναι η ζωή σας που θέλετε να την γεμίσετε μπούρδες;Το λέω γιατί νομίζω οι περισσότεροι προσπαθούμε να γεμίσουμε τις μέρες μας με όμορφα κ ενδιαφεροντα πράγματα...αλλά μάλλον εσείς ανήκετε σε άλλη κατηγορία.Ειλικρινά σας λυπάμε!
Φύγετε,μείνετε,κάντε κ γράψετε ο,τι θέλετε.
Έχουμε καταλάβει τι ακριβώς προσπαθείτε να κάνετε.Μας βρίσατε,μας απειλήσατε αλλά εμείς είμαστε εδώ κ θα παραμείνουμε εδώ γιατί απλά δεν το θεωρούμε μπούρδα!Μας αρέσει να διαβάσουμε αυτό το μπλογκ,να γελάσουμε,να διαφωνήσουμε,να προβληματιζόμαστε,να αναθεωρούμε η απλά να βάλουμε κάτι ενδιαφέρον στην καθημερινότητα μας.
Το αν θα πρέπει να μην ξαναγράψει ο Lcfr,το αν θα λείψει σε 1,2 η κανέναν,η απάντηση είναι 50774 επισκέψεις...Ξέρω ότι θα μου γράψετε τα απίστευτα αλλά δεν με νοιάζει καθόλου γιατί απλά σας έμαθα.
Κ τώρα κάτι για σένα Lcfr:
Είναι δυνατόν να επιρεάζεσαι τόσο από κάποια σχόλια;
Γνωρίζεις ότι αυτά που γράφεις σε κάποιους θα αρέσουν κ σε κάποιους όχι.Γνωρίζεις ακόμη ότι έχεις αφήσει το ελέυθερο να σου σχολιάσει όποιος κ ό,τι.Νομίζω ότι αντιδράς υπερβολικά.Ίσως θα πρέπει με την ίδια ηρεμία,σοφία κ χιούμορ που γράφεις τα άρθρα σου,να αντιμετωπίσεις κ τα σχόλια.Κ αν θα πρέπει να σταματήσεις η όχι η απάντηση είναι επίσης
50774!!!
Εσύ αποφασίζεις...
Πάρτε λοιπόν όλοι από ένα Depon k χαλαρώστε λίγο!
-Τ...

Anonymous said...

σε βρισκω υπερβολικο στις αντιδρασεις σου lcfr..μαλλον παρεξηγησες τα σχολια που εγιναν στο χτεσινο σου αρθρο...απλα ηρεμησε!!!κ μονο το οτι αντεδρασες ετσι...δειχνει το αντιθετο απο αυτο που προσπαθεις να περασεις...

Anonymous said...

den vrika kati to tragiko sta sxolia pou sou afisan xte gia na antidras etsi!mallon esu ta pires anapoda giati isos kruvetai mia alitheia se afta pou arneisai oti kaneis kai eisai....

Anonymous said...

Ωχου,μας έχετε κουράσει.ναι ρε φίλε μου αρεσουν αυτα που γράφει ο λιμοκοντορος.ίσως όχι όλα,αλλά μ αρέσουν.επίσης όμως,όπως εχω ξανααπσντησει σε εσένα η σε αντίστοιχους συμπλεγματικους ανθρώπους με πλήθος απωθημενων,ο δείκτης ευφυΐας μου είναι τέτοιος ώστε αν δε μ αρέσει κάτι απλά παύω να ασχολούμαι.δε μένω για να ρίχνω χολή.δυστυχώς όλο αυτό δείχνει άνθρωπο με σημαντικα ψυχολογικά προβλήματα κ υποκινούμενο από εμμονές κ εμπαθειες.καλό θα ήταν να το κοιτάξεις,γιατί πίστεψε με,η γραμμή που χωρίζει την λογική από την παράνοια είναι πολύ λεπτη. Π.

Anonymous said...

Se opoion aresoun auta pou grafei o limokontoros einai apla asxetos,epifaniakos kai argosxolos.Ligo na skeftei tha dei pws einai alliws kai pws o limokontoros grafei sa xla ma res.Antikeimenikes sa xla ma res.
Dimitris

Anonymous said...

Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο επιφανειακός,άσχετος και αργόσχολος που κάθεται, διαβάζει τα άρθρα, ΔΕΝ του αρέσουν και κάθεται μετά και σχολιάζει με εκφράσεις "Stamata na grafeis aurio,de tha lipseis se kanenan", "limokontoros" κλπ κλπ. Επειδή λοιπόν μάλλον άλλος είναι ο αργόσχολος τραβα και ασχολήσου με κατι άλλο να τελειώνουμε.
Βασίλης

Anonymous said...

egw proswpika katholou argosxoli!esy fainetai exeis apleto xrono wste na asxoleisai toso me kati pou miseis!k dinontas twra to onoma sou,an isxyei vevaia,toulaxiston katalavainoume oti den eisai mia epidoksi lcfrogkomena pou efage X!opws k na xei pata to g@#@%#o to X,deksia,aristera i opou to exeis esy re file.
P.

Anonymous said...

Travate na diavasete kana vivlio i kanan sovaro anthrwpo.Autos edw olo mpourdes grafei.Niwste.

Anonymous said...

Οταν δεν μου αρέσει το βιβλίο το κλεινω το γ@#$@#$ο και ξεκινάω άλλο. Το τι θα κάνει ο καθένας είναι δικό του θέμα λοιπόν. Σταμάτα να μπαίνεις στο site, εσυ που έχεις πρόβλημα, να τελειώνουμε.

Anonymous said...

Κάποιες φορές, τυχαίνει να διαβάζουμε, ακούμε, παρακολουθούμε κλπ, κάτι που δεν μας αρέσει μόνο και μόνο από περιέργεια! Μας γίνεται συνήθεια, και μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε σχόλια και να κρίνουμε. Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι θα πρέπει να διαβάζουμε μόνο ότι μας αρέσει! Επομένως, ο καθένας είναι ελεύθερος να διαβάζει ότι θέλει και να ασκεί την κριτική του,, αρκεί όμως να μην είναι πικρόχολη και εμπαθής.

Εγώ προσωπικά, διαβάζω καθημερινά τα άρθρα του lcfr, κάποια μου αρέσουν και κάποια άλλα δεν μ' αρέσουν. Με κάποια διαφωνώ κάθετα και τα περισσότερα μου φαίνονται σαν εκθέσεις αριστούχου μαθητή γυμνασίου. Αυτή η άποψή μου λοιπόν, που δεν είναι και πολύ θετική, δεν θα με εμποδίσει απ' το να τον διαβάζω καθημερινά, ούτε έχω σκοπό να πατήσω το "Χ" επάνω δεξιά στην οθόνη!

Anonymous said...

opws to eipe o apo panw.ektheseis mathiti gimnasiou.

Anonymous said...

Θα συμφωνήσω οτι δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με αυτα που γραφει ο Lcfr αλλα τα σχόλια τέτοιου τύπου διαφέρουν απο την κριτική.

Ξεκινάς λοιπόν και διαβάζεις εναν συγγραφέα. Πέρνεις το πρωτο βιβλίο και δεν σου αρέσει η γραφή του ή τα λεγόμενα του βιβλίου. Συνεχίζεις και διαβάζεις το δευτερο μήπως και δεις κάτι καλύτερο. Αν δεν εχεις βρει σημεία επαφής τότε δεν πας σε 3ο,4ο κλπ ούτε ξεκινας να του στέλνεις σχόλια σαν τα παραπάνω. Αν το κάνεις τότε μάλλον το πρόβλημα το έχεις εσυ!
Η προσκόλληση απο περιέργεια σε κάτι που δεν συμφωνούμε ή δεν μας ταιρίαζει ισχυει μια άντε δυο φορές. Απο εκει και πέρα δεν είναι περιέργια. H σε κρατάει κάτι καλό ή εισαι εμπαθής για άλλους λόγους (μιλάμε πάντα για normal ανθρώπους χωρίς προβλημα). Ίσως ο φίλος μας να ανήκει στη 2η κατηγορία και να θέλει να μας πει τους λόγους μιας και δεν νομίζω να έχει συμφωνήσει σε κανενα άρθρο.

Anonymous said...

paidaki gimnasiou kai sti grafi kai ston tropo skepsis

Anonymous said...

Μας ζάλισες τα @@@ με τις μπούρδες σου... Το ότι σε διαβάζουμε δε σημαίνει αυτόματα ότι ασπαζόμαστε και τις απόψεις σου. Είσαι μισογύνης και κομπλεξικός και προσπαθείς μέσω της γραφής σου να μεταδόσεις τα κόμπλεξ σου στους αναγνώστες για να αισθανθείς εσύ καλύτερα. Τράβα σπίτι σου αγκαλιά με τα κορν φλεϊκς (kellog's τρως?) σου να ησυχάσουμε.