Wednesday, July 20, 2011

Shopping Therapy

Food for thought(s)

Υπάρχουν άνθρωποι που θα επισκεφτούν το μαγαζί σου, που με τόσο ζήλο αποκαλείς ΖΩΗ και το μόνο που θέλουν είναι να σε κλέψουν. Να σου πάρουν αυτό που έχεις εκείνη την στιγμή σε πληθώρα.

Αξιοπρέπεια, ηρεμία, υπερηφάνεια, μυαλό, και πολλά πολλά άλλα...

Δεν θα κάτσουν πολύ μέσα στο μαγαζί σου, μιας και αργά ή γρήγορα, το όποιας αξιοπιστίας και ποιότητας σύστημα ασφαλείας έχεις στην διάθεσή σου, θα τους εντοπίσει, αναγκάζοντάς σε, να πάρεις μέτρα.

Δραστικά.

Αντιθέτως υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα έρθουν στο μαγαζί σου με κάθε καλή διάθεση, να αγοράσουν ότι "πουλάς" και στην περίπτωση που μείνουν ικανοποιημένοι, υπάρχει πιθανότητα, να είναι συχνοί ή και (στην καλύτερη) μόνιμοι πελάτες.

Αποκλειστικότητα λοιπόν.
Στα Αγγλικά Exclusiveness
Definition: Tendency to associate with only a select group/person;

Το μόνο που έχεις να κανείς είναι να μπορείς να κρατάς το μαγαζί σου, σε καλή κατάσταση. Με ποιοτικό προϊόν, διακριτικότητα, και ευγένεια. Σας θυμίζω (και σε εσένα προσωπικά κυρία Iris) πως οι καλοί τρόποι είναι ίσως το σημαντικότερο πράγμα που μπορείς να απαιτήσεις σήμερα. Σπάνιο να το βρεις, αλλά μπορείς να το απαιτήσεις χωρίς κόστος. Εάν δεν το βρεις, φρόντισε να υπάρχει ΠΑΝΤΑ στο μαγαζί σου, η πινακίδα που γράφει: "το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εξυπηρέτηση". Κοινώς, τον πούλο και στο μπαούλο.

Μην ξεχάσετε όμως να επενδύσετε σε ένα καλό σύστημα ασφαλείας για τους κλέφτες και τους φαφλατάδες.

Τους κλέφτες για τους λόγους που προανέφερα και τους φαφλατάδες γιατί θα σε γεμίσουν μεγαλόπρεπα "ΘΑ", γεμίζοντας σε με επιταγές, που σκάνε στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο.

ΘΑ πάμε... ΜΠΑΜ!
ΘΑ κάνουμε... ΜΠΑΜ!
ΘΑ δείξουμε... καράΜΠΑΜ!!

-the shop keeper, Lcfr.

No comments: