Wednesday, July 13, 2011

TV Crisis

Εχθές το απόγευμα, την ώρα που θα έτρωγα το τελευταίο γεύμα της ημέρας (δημητριακά με γάλα) αποφάσισα να ανοίξω την τηλεόραση. (για τρίτη φορά φέτος). Με τρόμο και με ένα ελαφρύ, αλλά υπαρκτό, ρίγος στην πλάτη μου, πάτησα το κουμπί πέντε (κανάλι Mega) αφού είχα ήδη ετοιμάσει το μπολ με τα Kellog's μου...

Read on...

Έπεσα πάνω στις ειδήσεις των 8, κάτι που το είδα θετικά, μιας και όσο καλά και να ενημερώνομαι από το net, ένα καλό ρεπορτάζ μπορεί να σου δώσει λίγες περισσότερες πληροφορίες για το θέμα που θα σε ενδιαφέρει, αν και όπως ελπίζω γνωρίζετε πλέον όλοι, το 90% αυτών είναι κατευθυνόμενο.

Δεν ήξερα ο αδαής που έμπλεκα...

Μετά από ένα μικρό zapping στα κανάλια με τις ειδήσεις, αντιμετώπισα τα εξής:

Χρέος, Κραχ, Δάνεια, Οικονομική κρίση, Άνγκελα Μέρκελ, Ευρώ, Spreads, 5η δόση, Ελληνικές τράπεζες, Βενιζέλος, Ελεγχόμενη Χρεωκοπία, Ομόλογα, Λεφτά, Αγανακτισμένοι, Σαρκοζί, Εφορία, Δημόσιο, Περικοπές, Χρεωκοπία, χρεωκοπία και ξανά μανά Χρεωκοπία.

Είπα ένα μεγάλο ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ και πάτησα το νούμερο 7 στο κομπιουτεράκι της τηλεόρασης, για να ξεφύγω από την μαυρίλα των σοβαρών καναλιών, που δεν κάνουν τίποτα άλλο, από το να σου γκρεμίζουν ότι ψυχικό σθένος διαθέτεις. Το κουμπί 7 σημαίνει...

Star Channel!

Πρώτο θέμα που αντιμετώπισα λοιπόν, ήταν το εξής:

Έγκυος η Μενεγάκη;


Ρωτάτε για την επόμενη κίνηση?
Έκλεισα την τηλεόραση ΑΜΕΣΩΣ και έφαγα τα δημητριακά με ησυχία. Μοναδική συντροφιά μου, το "χρατς-χρατς" που κάνουν όταν τα μασάω.

Τηλεόραση ξανά, το 2012. (με μια μικρή επιφύλαξη)

Do your self a favor:


-Lcfr.

1 comment:

Αθανασούλι said...

Έτσι έτσι...